CONTACT

CONTACT

Voor dringende afspraken neemt u best telefonisch contact op tijdens de openingsuren. Zo kunnen wij u het snelst verder helpen. Dit kan op het nummer 03/500.15.05.


Voor niet-dringende afspraken kan u ook het antwoordformulier onderaan deze pagina invullen. Voor een correcte inschatting van de nodige tijd, geeft u best een duidelijke omschrijving van uw vraag/probleem. Ook vernemen wij graag welke dagen en uren het voor u mogelijk is om naar de praktijk te komen.


OPGELET!! Voor het annuleren van afspraken vragen wij dit minimum 24u op voorhand en telefonisch te doen. Ze kunnen wij sneller andere patiënten met tandpijn of dergelijke verder helpen. Afspraken op maandag of meerdere dagen op voorhand kunnen ook via e-mail geannuleerd worden.


Indien afspraken niet of niet tijdig geannuleerd worden, zal een vergoeding van €15 per voorzien kwartier gevraagd worden. Meer informatie hierover vindt u in ons huisreglement.

OPENINGSUREN PRAKTIJK

maandag

8u45 - 13u

14u - 18u30

dinsdag

8u45 - 13u

14u - 18u

woensdag

8u45 - 13u

14u - 18u

donderdag

8u45 - 13u

14u - 17u30

vrijdag

8u45 - 13u

14u -17u30

Katrijn: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

Elena: dinsdag en vrijdag

Adeline: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Shiwa: dinsdag en donderdag

Liselotte: maandag en woensdag


   Schoonhoudtstraat 43, 9111 Belsele


   tandarts@tandartshuisdemast.be


   03/500.15.05.


TIP: sla deze nummer op in uw gsm, sommige providers omschrijven ons nummer jammergenoeg als "mogelijks frauduleus"

Wegens de enorme drukte en sterk toegenomen wachttijden en de langdurige afwezigheid van 1 van onze tandartsen, kunnen wij helaas voorlopig geen nieuwe patiënten meer toevoegen aan ons patiëntenbestand

Maak hier uw afspraak

 
 
 
 
 
 
 
Ik ben akkoord dat mijn persoonlijke gegevens verwerkt worden volgens de geldende GDPR-wetgeving. Wijzigen van persoonlijke gegevens kan gebeuren door contact op te nemen met Tandartshuis De Mast via telefoon, e-mail of rechtstreeks in de praktijk.
 
Indien ik een afspraak maak, verklaar ik mij akkoord met het huisreglement. Dit is terug te vinden op de website en in de wachtzaal van de praktijk.