ONS TEAM

ONS TEAM

De tandartsen van Tandartshuis De Mast zijn niet geconventioneerd

       De tandartsenKatrijn De Bock - Algemene tandheelkunde


Zij is afgestudeerd aan de Universiteit Gent in 2007. Vervolgens heeft ze 12 jaar ervaring opgebouwd in verschillende groepspraktijken in Stekene, Beveren en Kalfort. 

In oktober 2019 opende zij haar eigen groepspraktijk: Tandartshuis De Mast


Elena Carp - Algemene tandheelkunde


Zij heeft haar opleiding genoten in Roemenië en heeft gelijkstelling van diploma behaald in 2012 aan de Universiteit Gent.

Zij heeft reeds verschillende jaren ervaring in groepspraktijken in Rumst en Kalfort en komt ons team versterken op dinsdag en vrijdag.


Adeline Van Landeghem - Algemene tandheelkunde


Zij studeerde in 2013 af aan de KU Leuven en bouwde reeds verschillende jaren ervaring op in een groepspraktijk in Tielrode. Ze is werkzaam in de praktijk op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag


Nele Timmerman - Algemene tandheelkunde


Zij studeerde af in 2021 aan de Universiteit Gent en versterkt ons team op maandag en donderdag. Met haar jeugdige enthousiasme zorgt ze voor een frisse wind in de praktijk.
VACATURE: onze groeiende praktijk verwelkomt graag enthousiaste algemeen tandartsen en/of een enthousiaste parodontoloog. Interesse om ons gezellig team te vergroten, te werken in mooie, moderne kabinetten met uitzicht op het groen en met de beschikking over moderne technologie? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

       De assistentes


Saskia en Valerie


Zij zorgen voor een optimale hygiëne in de praktijk. Ze nemen de telefoons aan en beheren de agenda. Daarenboven assisteren zij de tandartsen bij complexere behandelingen.