ONS TEAM

ONS TEAM

De tandartsen van Tandartshuis De Mast zijn niet geconventioneerd

       De tandartsenKatrijn De Bock - Algemene tandheelkunde - RIZIV- nummer 30703369001


Zij is afgestudeerd aan de Universiteit Gent in 2007. Vervolgens heeft ze 12 jaar ervaring opgebouwd in verschillende groepspraktijken in Stekene, Beveren en Kalfort. 

In oktober 2019 opende zij haar eigen groepspraktijk: Tandartshuis De Mast

U kan bij haar terecht op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.


Elena Carp - Algemene tandheelkunde - RIZIV-nummer 31212323001


Zij heeft haar opleiding genoten in Roemenië en heeft gelijkstelling van diploma behaald in 2012 aan de Universiteit Gent.

Zij heeft reeds verschillende jaren ervaring in groepspraktijken in Rumst en Kalfort en komt ons team versterken op dinsdag en vrijdag.


Adeline Van Landeghem - Algemene tandheelkunde - RIZIV-nummer 31302888001


Zij studeerde in 2013 af aan de KU Leuven en bouwde reeds verschillende jaren ervaring op in een groepspraktijk in Tielrode. Ze is werkzaam in de praktijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag


Liselotte Dekoninck - Algemene tandheelkunde - RIZIV-nummer 30048323010


Zij studeerde af in 2022 aan de Universiteit Gent en versterkt ons team op maandag en woensdag. Met haar jeugdige enthousiasme zorgt ze voor een frisse wind in de praktijk.


Shiwa Sharif - Algemene tandheelkunde - RIZIV-nummer 32000102001


Zij studeerde af in 2005 aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Na haar afstuderen heeft ze meer ervaring opgedaan bij verschillende praktijken in Nederland. In september 2007 nam zij een grote, maar weloverwogen stap, om samen met haar zus, de praktijk Dental Network Fascinatio in Rotterdam op te richten. Tot op heden leidt ze nog steeds mee deze bloeiende tandartspraktijk. Echter brachten privé-redenen haar in 2020 naar België waarbij ze besloot opnieuw in een groepspraktijk aan de slag te gaan. Zij komt ons tandartsenteam versterken op dinsdag en donderdag.


VACATURE: onze groeiende praktijk verwelkomt graag een extra algemeen tandarts en/of parodontoloog en/of mondhygiënist. Interesse om ons gezellig team te vergroten, te werken in mooie, moderne kabinetten met uitzicht op het groen en met de beschikking over moderne technologie? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

       De assistentes


Saskia en Valerie


Zij zorgen voor een optimale hygiëne in de praktijk. Ze nemen de telefoons aan, beheren de agenda en zijn het eerste aanspreekpunt voor de patiënten. Daarenboven assisteren zij de tandartsen bij complexere behandelingen. Kort samengevat: ze zijn de rechterhanden van onze tandartsen!

             Wij zijn op zoek naar een extra parttime tandartsassistent!